Меню
Вашата количка

Доставка

Уважаеми клиенти,

Считано от 01.11.18г има промяна в политиката за доставки на куриерските фирми, с които работим. Като следствие от 01.11.2018г всички пратки с доставка до адрес, които се изпращат в петък ще бъдат обработвани с икономична доставка за понеделник.

1.Условия за доставка.
При поръчки на обща стойност над 89.00 лв.  с плащане при доставка и плащане с карта или банков превод  - доставката е винаги безплатна!
За поръчки под 89.00 лв. в кошницата Ви, ще бъде добавена цена за доставка от 3,99 лв.

2. Условия за безплатна доставка.

2.1 БЕЗПЛАТНА Е ДОСТАВКАТА  над 89.00 лв.

3.Куриер доставчик.


Търговецът извършва доставката на поръчаните през hello.bg чрез куриерска фирма SPEEDY (Спиди).Доставката се извършва до входната врата на сградата посочена като адрес за получаване.
    - 
При отказ на поръчката клиентът ще получи сумата по банков път в законно установения срок до 14 дни .


4.Срок за доставка.


 
Срокът за доставка на продукти от hello.bg  е до 15 работни дни. При продукти с маркер 24H се доставят до 3 работни дни.

5.Допълнителни екстри. 

Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на получателя. За справка с условията и цените на SPEEDY.

6.Продукт с изчерпана наличност. 


Ако клиентът е поръчал продукт, наличността на който не може да бъде потвърдена, за да се възползва от безплатната доставка, трябва да го замени с друг, за да достигне необходимия праг на общата сметка.

7. Допълнителни условия.


Условията за безплатна доставка са валидни на територията на Република България.

8. Hello.bg си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.