Холандското кралско семейство на почивка в Маями

Крал Вилем-Александър, съпругата му Максима и трите им дъщери – принцесите Катерина-Амалия, Алексия и Ариана – се радваха на хубавото време и вкусната храна в един от най-оживените и популярни квартали на Маями, South Beach. В началото на януари семейството вечеряло в известния ресторант Juvia, който може да се похвали с приятна атмосфера и невероятна гледка. Въпреки потеклото си, те били облечени небрежно и се държали непретенциозно.

Необезпокоявани от останалите гости, холандската кралица и най-близките ѝ се насладиха на известните ястия на ресторанта – Pork Tacos Toro Nigiri и смесена салата. За основно ястие Вилем-Александър избра Perigord ризото, а половинката му вечеряше печена сьомга. Трите им дъщери пък похапнаха Duck Confit, Grilled Salmon и зеленчуци.

В менюто на Juvia присъства голямо разнообразие от френски, японски и перуански ястия, както и голям избор на коктейли. Според официалния му уебсайт, ресторантът предлага само свежи продукти, прясно месо и риба, които са сготвени от най-талантливите готвачи. Мястото отвори врати през 2012, а дизайнът му е дело на фирмата Herzog & de Meuron.

Кралят на Холандия и Максима прекараха Коледа с близките си в дома им и не са били част от публични събития от началото на годината. Семейството реши да не известява за неофициалното си посещението си в САЩ, нито пък даде конкретна причина за пътуването си.

Фото: Instagram/@dutchroyalhouse

Redaktor2 Author