Синди Крауфорд и отношението ѝ да върви по един подиум с Кая Гербер

Мислите на 51-годишната Синди Крауфорд да се оттегли от света на моделите, направи завръщането ѝ на подиума за Донатела Версаче по време на Седмица на модата в Милано, още по-грандиозно. Модна икона още от началото на кариерата си през 80-те, супермоделът настоя, че не опитва да възражда кариерата си. От друга страна, Синди се вълнува, че 16-годишната ѝ дъщеря Кая Гербер си гради име в бизнеса.

„Не опитвам да рестартирам кариерата си на модния подуим. Харесваше ми да го правя, когато се занимавах с това, но животът продължи“, сподели Крауфорд в последното си интервю.

@versace_official

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Колкото до факта, че заедно с Кая се появиха в шоуто на Versace, Синди добави: „Беше забавно да се върна и да се свържа отново с толкова много хора. И беше особено вълнуващо, защото дъщеря ми също участваше в шоуто. Не мисля, че това е много нормално майка и дъщеря да участват в едно и също шоу.“

Favorite dinner dates in Paris

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Това не е първият път обаче, в който Синди работи заедно с дъщеря си Кая. Красавицата беше придружена от манекенката, сина си Пресли и съпруга си Ранди Гербер за миналогодишната кампания на Omega.

„Нещата, които ценя най-много в живота са онези времена със съпруга ми, дъщеря ми и сина ми, нашето куче… истинският живот. Те са най-важни.“

Фото: Instagram/@cindycrawford

Redaktor2 Author