Селена Гомез вече следва само 37 човека в Instagram

Изпълнителката вся смут сред почитателите си като спря да следва над 300 профила в Instagram. Сред тях са дори звезди като Деми Ловато, Камила Кабейо и колегите си от сериала 13 Reasons Why. Списъкът с тези, които Селена продължава да следва, в който са и приятелките ѝ Тейлър Суифт, Ейми Шумър и Джесика Алба, се смали до 37 души.

Бившата приятелка на R’n’B изпълнителя The Weeknd обнови и профилната си снимка. Гомез избра стар кадър на майка си, Манди Тийфи, въпреки слуховете, че напоследък двете не се разбират.

Новината, че Селена и Джъстин са отново заедно, породи спорове в семейството ѝ, което не одобрява тази връзка. От TMZ обаче опровергаха мълвата, че Тийфи е постъпила в болница заради кавга с дъщеря си.

25-годишната кралица на Instagram публикува и няколко снимки от детството си, под които сподели любовта към родния си дом. „Благодарна съм за всичко, въпреки, че много неща можеха да бъдат и по-хубави. Обичам те, дядо Прери. Благодаря ти“, написа певицата. Някои от феновете на поп изпълнителката се възмутиха от действията ѝ и се притесниха за приятелството ѝ с Деми. Други проявиха разбирателство към решението на любимката си да стесни кръга около себе си.

Фото: Instagram/@selenagomez

Redaktor2 Author