Меган Маркъл и принц Хари очароваха всички в Брикстън

Принц Хари и Меган Маркъл бяха като герои, извадени от приказка, по време на втория си официален ангажимент в Брикстън. До сватбата им остават само 121 дни, а влюбената двойка разпределя времето си между нейното планиране и официалните им задължения.

Двамата посетиха студиата на Reprezent 107.3 FM в Брикстън, южен Лондон. Радиостанцията е създадена през 2003 година от бившия учител Шейн Кери, в отговор на нарасналите престъпления с хладни оръжия в близкия квартал Пекъм.

Господин Кери разкри, че Хари и Меган са се свързали с него три дни преди Коледа, за да го попитат дали ще могат да посетят офиса на радиото. „Ние не сме ги канили, те се свързаха с нас точно преди Коледа. На следващия ден бях помолен да подготвя огромна презентация и оттогава работя непрекъснато по това.“

A post shared by House Windsor (@housewindsor) on

Това е първият официален ангажимент на новата звездна двойка и втори изобщо. Принц Хари (33) и Меган (36) бяха посрещнати пред сградата на Reprezent от доброжелатели на британското кралско семейство, които не спираха да ги аплодират.

Фото: Instagram/@housewindsor

Redaktor2 Author