ИСТОРИЯ ЗА ВРЪЩАНЕТО ВЛАСТТА НА ЖЕНИТЕ

Carolina Herrera ознаменува женската власт със своя пробив в парфюмерията.  Good Girl Eau de Parfum Légère разкрива нови хоризонти, както в парфюмерията, така и в модната къща Herrera със създаването на ориенталски – флорален аромат, създаден по ДНК-то на Good Girl. Той е на базата на красноречивата двойка от Жасмин – емблемата на Carolina Herrera и Тонка – опиянияваща и изненадваща нотка.

В нашият свят, управляван от бързо сменящите се тенденции в модата, където парфюми се лансират почти всеки ден, Good Girl Eau de Parfum се превърна в класически и един от най-продаваните аромати в света. Крайъгълният камък, който Carolina Herrera иска да ни предложи отново е с вливането на нов вид Жасмин в Eau de Parfum Légère: Жасмин Самбак Империал – нежно цвете с изискано високо качество.

EDP Légère отдава почит на силните жени и тяхната alegría de vivir (радостта от живота), и ни приканва да бъдем такива, каквито желаем и да  играем ролите, които искаме. Ароматът говори за една съвременна жена, която се осмелява да си играе със сладостта от Тонка и Dulce de Leche  – чувствен десерт, приготвен от подсладено мляко. Иновативен аромат, с подписа на жена, приканваща ни да се забавляваме и да сме палави, защото… толкова е хубаво понякога да бъдеш лоша!

Комбинация от дърво-Санталово дърво и цветя – Иланг Иланг и Жасмин – съвършен тур, подсилващ общуването на блясъка и завоеванията на жените и примамващ с Dulce de Leche крем. Дори текстурите говорят: кристализирана Тонка Абсолют, захарна текстура обвиваща с прегръдка.

“Сиянието на този аромат се отваря като цвете, резонирайки деня и нощта.  Той не се натрапва, а се адаптира към нашата хамелионска идентичност. Отдава дължимото на дръзките и силни жени. Légère (означава лек), не е синоним на свеж, EDP Légère е интензивен, точно както предишния аромат. Качеството на материала е високо, а трайността на кожата – наистина дълготрайна“, разказва Луиз Търнър – парфюмерист.

Черният лакиран флакон с оребрен златен ток и сложен механизъм, позволява разпръскването на спрея до самия връх на разчупената форма.   “Искахме да създадем ценен предмет, а не просто флакон и каква по-голяма сила може да има, ако не високия ток? Системата ни отне четири години проучвания и 600 теста, докато достигнем съвършенство , а за новият флакон се нуждаехме от още 100”, обяснява Carolina Herrera de Baez, Творчески директор на Carolina Herrera Аромати. Цветът беше предизвикателство: среднощно синьо отгоре и прозрачно на дъното.  Обувката, символ на женската сила, завладява обществеността: „Едно момиче никога няма достатъчно обувки. Ако някой Ви каже, че имате твърде много, престанете да говорите с него“, препоръчва Carolina Herrera.

Моделът и импресарио Карли Клос –вдъхновява момичетата да станат лидери в технологиите и кодирането с Kode With Klossy – перфектното въплъщение на невероятния блясък и свободната автентичност на новата ароматна страница в Good Girl Eau de Parfum Légère.

hello Author