Илияна Лазарова: Бременността напомня на жената, че не е само външен вид

Познаваме Илияна Лазарова от култовия сериал “Връзки”. Актрисата не гостува на HELLO! България за първи път, но сега имахме специален повод ние да гостуваме в дома й. Семейната къща, в която тя живее с годеника си Красимир, беше мястото на новия семеен албум.

С тях двама се запознах на събитие преди няколко месеца. Домакин беше той в качеството си на главен мениджър на фирмата вносител на козметични продукти. И секунди след запознанството ни джентълменът ми представи годеницата си. Бях приятно изненадан, че това е Илияна, но по-приятно ми стана, когато на ухо красивата дама ми подшушна, че новината не е само в пръстена. Двамата ще стават родители. Запазих красотата на думите в тайна до деня на реализацията на снимките и интервюто.

За любовта, истинската, сплотената, за семейството, за Емма (дъщерята на Илияна), за емоцията днес си поговорихме няколко седмици след първата ни среща с двамата, които определено искат да живеят щастливо.

Остават малко повече от три месеца до голямото събитие. Как се чувстваш, Илияна?

Ще бъда много откровена и честна. Всички казват, че бременността е много хубав период и човек трябва да сияе, но аз не се чувствам така. Не случайно се казва бременност – самата дума подсказва труден период. Не се оплаквам, не ме разбирай неправилно, но не е купон, изстрадва се…

Краси, ти как разбираш изстрадването?

Тя е малко по-напрегната. Има много рамки, които сама си налага…

Илияна: Истината е, че качвам килограми, а това ми пречи. Аз все още работя и се опитвам да живея стария си живот и тези 10 килограма се усещат всеки ден. Истината е, че няма как да избягаме от тази биология, но живеем във времена на суета. И колкото и да се опитваме да сме над нещата, не е така лесно. Този период обаче напомня на жената, че тя не е само външен вид. Аз съм природа, от която няма как да избягам…

Обикновено, когато жената е бременна, и мъжът качва килограми. При теб, Краси?

Така е, аз също качвам. Илияна, ти не се виждаш отстрани, но наистина си много красива в момента и не виждам къде са тези 10 килограма.

Илияна: Той всеки ден ми казва това. По няколко пъти. Но той ме вижда с очите на влюбен мъж. Освен това ще става мъжки татко и това вероятно още повече го прави щастлив (всички започваме да се смеем).

Да се върнем малко по-назад във времето. До годежа. Как пръстенът се появи на ръката на Илияна.

Краси: Исках да е специално и неповторимо. Нямах съмнение, че почивката ни на Малдивите е най-вълшебното място, където мога да й предложа. Всичко се случи още първата вечер, защото тя е много подредена и със сигурност бързо щеше да намери пръстена в багажа. Имахме самостоятелна вечеря, на около 500 метра от ресторанта, която предварително бях организирал…

Илияна: Това е най-красивото нещо, което съм преживявала след раждането на дъщеря ми Емма. Такава изненада никой не ми е правил. Изобщо не подозирах какво ме очаква на тази почивка. За човек, който е редовно на сцена, изпаднах в паника, когато се изправи. Не беше извадил пръстена, а аз го помолих да седне. Шокирах се. След това се разплаках от радост, а това ми се е случвало много малко пъти в живота.

От колко време сте заедно?

Краси: Почти три години.

Достатъчно време емоцията да се превърне в начин на живот…

Илияна: Тя, емоцията, не е изчезвала никога. Аз съм заклета романтичка и вярвах, че някъде на тази земя има човек, който мисли и чувства като мен. Малко късно, но го срещнах. Това, което открих и почувствах в началото, не се е променило, напротив, все така силно си гори в мен.

Краси: Аз се занимавам със счетоводство. Точни науки. Бях изненадан от себе си и чувствата си. Ние мислим еднакво, тя е моята сродна душа.

Пет месеца след годежа, Илияна, ти забременяваш.

Което не беше планирано. Искахме, но не беше цел, но историята е много интересна. Дъщеря ми Емма много искаше братче или сестриче. Аз и обещах за Коледа, но само за да туширам темата. В края на годината дойде разочарованието, че не е получила желания подарък. Тогава променихме срока – до рождения й ден, който е през май. През април тя ми каза: “Май пак няма да си получа обещания подарък”, което беше много забавно. Но явно толкова много го е искала и се е молила, че наистина на рождения й ден аз вече бях бременна. Ето, чудеса се случват, защото ние го искахме, но тя повече от нас двамата заедно….

Как Емма реагира на всичко, което се случва около вас?

Дъщеря ми е много щастлива. Малко е разочарована, че не е момиче, за да си играе с нея, но важното е, че е доволна.

Сватбата, кога ще е?

Илияна: Когато съм слаба. Шегувам се! Но наистина няма да е скоро. Аз все още работя, искам проектът ми да се случи, после ще дойде бебето… Не бързаме.

Какво за последен път си пожелахте?

Илияна: В Руската църква се помолих да се роди здраво бебе и да бъдем всички здрави и щастливи. Искам да продължавам да се радвам на щастието, защото, преди да срещна Краси, бях спряла да вярвам. За мен имаше само дъщеря ми и по тази причина си татуирах “мами” като годежен пръстен, което е символ на връзката ми с Емма. Днес се радвам, че открих човека, и всички сме сплотени и спокойни.

Краси: Голямо и щастливо, сплотено семейство. Аз съм традиционалист и наистина това искам. Много деца, кучета, веселба, пълна къща…

Каква беше първата ви среща?

Краси: Беше на мой рожден ден, на който получих най-хубавия си подарък.

Илияна: Аз не исках да ходя. Изобщо. Мои приятели ме убеждаваха да изляза, без да уточняват, че е рожден ден. Отидох и се запознахме. Благият му поглед веднага ме грабна и знаех, че е добър човек. После нашите общи приятели ни събраха на вечеря и тогава аз не млъкнах. И си мислех, че съм му надула главата, защото буквално си разказах живота, не му дадох думата… Но точно тази вечер всичко се случи…

Много сте искрени, благодаря ви!

Илияна: Аз съм такава. Понякога това е грешка, но съм такава. Показвам себе си, мислите си и не подбирам “красиви” думи. Както аз обичам да чета искрени интервюта, така и аз няма как да бъда друга.

Краси: Когато се запознах с нея, си казах “уау”. И не само защото е много красива и интелигентна, а защото е емоционална и искрена.

Илиянa: Това ни прави уязвими, но това не е причина да стана прикрита.

ИНТЕРВЮ: СТАНИСЛАВ ДОЧЕВ

ФОТО: ТЕДИ ГРОЗДАНОВ

СТИЛ: СТОЯН АПОСТОЛОВ

ГАРДЕРОБ: DOLCE & GABBANA, GIVENCHY от ETIQUETTE, GUCCI от DRESS CODE

Публикувано в списание HELLO! България брой 10 (162).

Всички права са запазени!

Redaktor2 Author