Анджелина Джоли с чудесен кавалер на наградите „Златен глобус“

Анджелина Джоли имаше страхотна компания за 75-ото издание на наградите „Златен глобус“. Холивудската звезда беше придружена грандиозната церемония от 14-годишния си син Пакс. Гордата майка, която се качи на сцената, за да връчи статуетки, беше зашеметяваща в дълга черна рокля. За специалния повод Джоли беше прибрала косата си в елегантен кок. Междувременно синът ѝ изглеждаше страхотно във велурен смокинг.

Той беше закачил значка Time’s Up, като знак на подкрепа на движението. Също като повечето от холивудските звезди, майката и синът бяха облечени в черно, за да изразят своята солидарност към онези, които се борят срещу несправедливостта и неравенството на работното място.

Миналата година самата Анджелина сподели неприятния си опит с Харви Уейнстин в края на 90-те, когато снима Playing by Heart.

„Имах лоши преживявания с Харви Уейнстин на младини и в резултат избрах повече никога да не работя с него и предупреждавах останалите, когато го правеха“, сподели актрисата в мейл до NYT. „Подобно поведение спрямо жените във всяка сфера, всяка страна, е недопустимо.“

Фото: Instagram/@flowerhouse.publicite

Redaktor2 Author