Анджелина Джоли със съвет към дъщерите си

Анджелина Джоли разкри, че се надява да предаде страстта си към хуманитарните каузи на децата си. Актрисата, която има шест деца с бившия си съпруг Брад Пит, сподели съвет, който е дала на дъщерите си.

В разговор за бившия държавен секретар на САЩ Джон Кери Анджелина сподели: „Казвам на дъщерите си: „Различава ви това, което бихте искали да направите за останалите. Всеки може да облече рокля и да си сложи грим. Умът ви е онова, което ви определя. Открийте кои сте, какво мислите и зад какво заставате. И се борете за другите да имат същите тези свободи. Живот в служба си струва да бъде живян“.

Анджелина има три дъщери – Захара (13), Шайло (11) и Вивиен (9). Изглежда и трите вече вървят по стъпките на своята майка. Захара и Шайло придружиха Анджелина при последноно ѝ посещение на бежански лагер в Йордания в края на януари. Там те се запознаха със сирийски бежанци, включително с момиченца на тяхната възраст.

И въпреки че съветът ѝ е насочен към нейните дъщери, 42-годишната звезда взема и синовете си – Макс (16), Пакс (14) и Нокс (9) със себе си по пътувания в света, като част от работата ѝ с United Nations Refugee Agency.

Фото: Instagram/@angelinajolieofficial

 

Redaktor2 Author