Visages представиха новия си календар с ВИП парти

Този сезон на мода е естетвената красота, а снимките с фотошоп остават в миналото. Затова моделите на модна агенция Visages застанаха пред обектива на Костадин Кръстев – Коко във възможно най-натуралния си вид.
Новият календар на агенцията, който е част от проекта Flawless, беше представен по време на бутиково парти в столичния Bedroom Premium Club, а сред първите, които видяха черно-белите фотоси от лимитираното издание бяха Любен Дилов – Син, Христо Сираков, Мартин Карбовски, Ивайло Нойзи-Цветков, Диана Любенова, Лес Уелдън, Ива Екимова, актрисата Лорина Камбурова и изпълнителите Венци Венц и Михаела Маринова.

„За мен е изключително удоволствие да представя този календар, който реално показва ценностите, на които винаги съм държала, още от самото създаване на Visages и те са, че жената трябва да е натурално красива, да е с хубава кожа и да излъчва чар. Да направим фотосесия с аналогов апарат, да изчакаме докато проявим лентата и после с трепет да разгледаме снимките на хартия – това беше емоция, която си заслужава, защото показахме, че красотата може да бъде и естествена и неподправена. Такава, на каквато винаги съм държала.“, заяви Жени Калканджиева по време на представянето на календара на модната агенция.

 

Красиви жени, над 300 ВИП госта и истински купон до зори – събитието на Visages даде старт на парти годината, а на сцената се качиха куп звезди, сред които бяха и финалистките в петия сезон на X factor Йоана и Ева. И понеже да разбереш женската красота хич не е лесна задача, изненадата на вечерта поднесе VenZy с премиерата на новия си сингъл „Сега разбирам”. Култовият изпълнител представи парчето за първи път, а публиката го изпрати с аплодисменти.

„Мис България“ Габриела Василева влезе в ролята на водеща на вечерта, а момичетата от календара се превърнаха в звездите на партито, което продължи до малките часове на нощта.

Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, Анастасия Димитрова, Елисавета Стоянова и Соня Гиса са лицата, които представиха натуралната красота в проекта Flawless. Стайлингът е на Августина Маркова-Тути, а за косите в тази истинска фотосесия без фотошоп  се погрижи Благовеста Маркова за Georgi Petkov Salon с продуктите на Schwartzkopf Professional. Гримът пък е дело на страхотния Слав Анастасов.

Visages - calendar 6
visages - calendar 4
Visages - calendar 5
Visages - calendar
Visages - calendar 1
Visages - calendar 2
visages - calendar 3

Гостите на партито сe насладиха на страхотната бленда на Jameson Black Barrel и кристалния вкус на Absolut Elyx, а сред най-щурите купонджии, останали до сутринта, се оказаха и любителите на виното, които пък имаха възможността да опитат от селекцията на New Bloom.

Зад проекта Flawless, като генерален спонсор застанаха и от Kлиника за дерматология и естетика Derma-Act , защото професионалистите там вярват, че носят мисията да помагат на красотата да озарява ежедневието ни.

Страхотните продукти на Dr. Derm и иновативната мебелна къща Chuchuline също се включиха в проекта, който показа, че натуралната красота е всичко, от което ще има нужда модният бизнес през този сезон.

V-calendar-print-file5
V-calendar-print-file2-1
V-calendar-print-file3
V-calendar-print-file6
V-calendar-print-file1
V-calendar-print-file4

Кадрите от календара са дело на: Костадин Кръстев-Коко;
Кадрите от събитието са дело: Иван Ерменков

hello Author