Victor Calderone и Chris Liebing са гостите на SOLAR Summer този уикенд

През годините SOLAR Summer затвърди реномето си на един от най-силните техно фестивали в България. Тази седмица SOLAR Summer продължава с трети парти уикенд в компанията на Victor Calderone на 11 август и Chris Liebing на 12 август.

На 11 август зад пулта на Cacao Beach Club ще се качи Victor Calderone. Постиженията му като продуцент и диджей са добре известни, но той разбира и оценява значението на непрекъснатото развитие. През годините, американецът преоткри музикалния си стил и сега се изявява с по-тъмно техно звучене, каквото очакваме от него и в петък. Заедно с него, хилядите гости на клуба ще чуят и Liubo Ursiny, с когото Calderone не дели сцена за първи път.

На 12 август парти уикендът продължава с посланика на иновативната техно музика Chris Liebing. През годините Chris Liebing не спира да експериментира с различни музикални стилове, но винаги остава верен на техното. Всички присъстващи могат да очакват вечер, лишена от комерсиално звучене. Liebing е любител на солидното дийп техно и точно такова ще звучи до изгрев слънце. Chris Liebing ще бъде подкрепен от Philip Chernikov, който ще открие съботното парти.

Solar Summer 2017

Victor Calderone!
Chris Liebing!
SolarSummer-Poster-100x70-3mmBleed

Фото: PR

Redaktor2 Author