Treaclemoon предлагат 9 неповторими душ гелове

Английската марка Treaclemmon със своята над 10 годишна история предлага ароматни продукти за почистване на тялото. Превърнете взимането на душ в истинско спа изживяване! Името е съчетание между “treacle” – сладък захарен сироп, символизиращ лукс и ка-дифена текстура, неустоимите аромати на марката. “moon” символизира безгрижния и щастлив свят, в който treaclemoon иска да потопи клиентите си.
Богатият асортимент от душ гелове ще се погрижат за твоето тяло. Чувството е сякаш целият свят се е преобразил с разнообразни изкушаващи аромати! Страхотни текстури и визии, с които ще се
гордееш в твоята баня и дом.
Разнообразието от аромати е наистина изкушаващо. Усещаш ли парещия пясък под краката ти? – С душ гела my coconut island бързо ще се пренесете в летен кокосов рай.
Сред почитателите на сладките изкушения ли си? – Treaclemoon ябълков пай ще те прелъсти с аромат на домашен пай, а treaclemoon канела ще ти напомни на току що изпечени сладки, а защо не treaclemoon с аромат на мед.
За почитателите на плодовете предлагаме с аромат на череша и с аромат на малини. Общо 9 неповторими аромата. Treaclemoon за всеки вкус и всяко предпочитание.

cinnamon_bath_and_shower
applepie_bath_and_shower
Freisteller-marshmallow_duschcreme
honeycomb_bath_and_shower
ginger_bath_and_shower
lemonade_bath_and_shower
cherry_bath_and_shower
raspberry_bath_and_shower
coconut_bath_and_shower

Redaktor2 Author