Paco Rabanne, господарят на фантазии

Paco Rabanne е винаги там, където най-малко очаквате. Разчупва правилата, нестандартен, съществен. Улавя духа на времето, за да се противопостави на природата. Едно умение за провокация, наследено от своя създател, съхранено с ирония. При Paco Rabanne творението е разтърстващо и винаги разчупва нормите. Ароматите казват „не“ на съответствието и „да“ на всички фантазии.

Удивителният живот с едно щракване на пръсти на 1 Million и неговата Lady. Легендата за героя и богинята, въплатена в Invictus и Olympéa. И накрая, прекомерното изиграно в сагата XS. През 1993 година, парфюмът XS се наложи и апелира за сексуално желание без табу. След това се появи фантазията рок звезда с Black XS. През 2017, Pure XS обявява завръщането на секса, дори еротиката. Изключително сексуален в гените си.

Pure XS, прекомерно в чисто състояние

Той е мъж, който има всичко, дори в излишък. Богатство и красота, за целия си бъдещ живот, желаният наследник с всякакви предимства, който надминава съвършенството. Израснал в ноеготическо семейно имение, той е бил заобиколен от произведения на изкуството от ранна детска възраст. Той е добре изглеждащ мъж с фин вкус и остроумие, който не се страхува от скоростта на своя Aston Martin.

Очевидно добре образован и естет, неговият живот е произведение на изкуството, така както неговата съдба и неговото тяло. С безупречна физика, излъчваща спокойствие и с лице на ангел. С красивата и фина осанка, естествена дарба за привличане на жени без усилие. Кой може да устои на присъствето на такава красота? Особено в присъствието на мъж, който изглежда недостижим. Кой ще опита да премине границата?

Pure XS, една история за прекомерно и секс

Фантазия, въплатена от прекалено съвършен и напълно непристоен мъж. Един недостижим наследник, който излъчва секс и желание. Двоен грях. Pure XS е излишък в чисто състояние, абсолютна, категорична и чиста фантазия.

Pure XS е дуалноста на един мъж с аристократично образование и сексуална сила. Той обединява благоприличието и смелостта, порока и добродетелта с магнитични резултати. Името дава воля на крайности, Pure, така както чистотата на мъжката красота или страстта и еротизмът. XS изразява прекалената сексуалност на героя в центъра на историята, реакциите които той поражда и ароматът, който вибрира между свежест и огън.

hello Author