H&M Conscious Exclusive 2018 с дебют в Холивуд

H&M представи своята колекция Conscious Exclusive за 2018 г. на частно коктейлно парти в Лос Анджелис, на което присъстваше звездата на кампанията Кристи Търлингтън Бърнс, а също Парис Джаксън, Наоми Харис, Кейт Босуърд, Аманда Сейфред и др. Колекцията, вдъхновена от креативния дом на шведските художници от 19-ти и началото на 20-ти век Карин и Карл Ларсон, ще се предлага от 19 април в избрани магазини на H&M в цял свят, както и онлайн.

Звездното събитие, водено от творческия консултант на H&M Ан-Софи Йохансон, се проведе в култовата резиденция Garcia House, проектирана от архитекта Джон Лотнър. Гостите се потопиха в атмосферата на специалната локация, разкриваща гледка към холивудските хълмове.

„Беше вълнуващо да видим модели от Conscious Exclusive, представени от такива вдъхновяващи хора тази вечер. Много сме горди, че колекцията продължава да демонстрира иновативен подход – моделите от жакардова материя с флорален десен и дантелените рокли от ECONYL® наистина подчертават великолепната изработка и силата на женствеността на Conscious Exclusive, като ясно демонстрират естествената съвместимост между модата и устойчивостта“, сподели Ан-Софи Йохансон.

„Горда съм, че ще участвам в кампанията за Conscious Exclusive на H&M. Наистина харесвам великолепната устойчива мода на H&M, която повишава информираността ни за това какво можем да направим за по-доброто бъдеще на Планетата“, допълни Кристи Търлингтън Бърнс.

Redaktor2 Author