HELLO! SUMMER PARTY DAY

Вече седмa година най-доброто списание успява да привлича с ексклузивно семейно съдържание, качество и визия. Партитата на HELLO!България са чакани, харесвани и обичани. За първи път екипът реши да разчупи традициите и да се пренесе от нощна София в горещ Лозенец. Най-топлата събота се оказа избраният ден, но това не попречи на лично поканените да се появят в HACIENDA Beach.

DJ DiMO BG стартира следобедния сет точно в 16, но изобщо не предположи, че топлото време ще удлъжи партито повече от предвиденото. Коктейлите Aperol Spritz бързо влязоха в употреба благодарение на високите августовски температури, а и клетъчната вода спрей на Esthederm бе най-приятният начин на присъстващите да се освежат и разхладят. Два часа след началото част от гостите замениха дрехите с бански костюми и се потопиха в морската вода, което вдигна допълнително градуса на емоциите на южния плаж.

Боряна Баташова даде старт на водното парти, а Маги Джанаварова привлече мъжкото внимание с перфектна фигура. Такава показа и Есил Дюран, която удължи престоя си до малките часове. Всъщност партито продължи и на лунна светлина отново в HACIENDA, защото на морето часовниците са забранени, но бялото вино и розето разрешени, особено когато са Oh La La Rose или Istar Traminer от „Бонония Естейт“, които също подкрепиха дневното събиране.

Моделката Велина Узунова ни плени с два тоалета, а късметът и отреди екслузивна изненада от Esthederm. Красавицата изтегли печелившия късмет от кутията с изненади. Изпълнителките Ани от “Антибиотика” и Есил Дюран също получиха специални подаръци от селективната френска марка. Двете красавици се запознаха на партито, но дружбата им веднага пламна.

HELLO Summer Party Day

Hello Party Day
DSC_1094 copy
DSC_1096 copy
_DSC_1303
DSC_1153 copy
DSC_1203 copy
DSC_1227 copy
DSC_1243 copy
DSC_1313 copy
DSC_1319 copy
DSC_1327 copy
DSC_1322 copy
DSC_1212 copy
DSC_1329 copy
DSC_1366 copy
DSC_1372 copy
DSC_1413 copy
DSC_1415 copy
DSC_1417 copy
DSC_1419 copy
IMG_3163
IMG_3166

Още снимки в нашата фейсбук страница @hellobulgariaofficial

Домакинът Димитър Тодоранов както винаги се включи в купона в компанията на добрия си приятел Вилор Кристов. На партито присъстваха още: художникът Стефан Божков, Станислава Георгиева, журналистката Елизабет Методиева, Вяра Атова, приятели и партньори на HELLO!България. По тъмно дойдоха и още много гости, които по време на дневния музикален сет избраха сянката на Лозенец, но наваксаха с партито в Hacienda. Благодарение на десетото поколение на Honda Civic Prestige, 182 к.с., спортна оранжева линия, екипът на списанието успя да се прибере в София и да се заеме с подготовката на есенното парти, посветено на новото интернет издание HELLO.bg.

фото: Владо Василев

Видео от парито:

hello Author