Healthy Mix с анти-умора ефект от Bourjois: Приготви се…готови…заблести!

Време е да кажем сбогом на уморената, изтощена и бледа кожа… и да приветстваме блясъка! След повторното лансиране на любимия ни фон дьо тен Healthy Mix фон дьо тен и коректор, Bourjois представя цялостна нова програма Healthy Mix за свеж и сияен тен. Звездното трио нови продукти праймър, BB крем и пудра се съчетава в пълна хармония, за да прикрие видимите признаци на умора, като същевременно дава на кожата великолепен и естествено изглеждащ блясък. Кожата изглежда здрава, отпочинала и сияйна. Très jolie!
Вечно заетите и бързащи парижанки добре познават ползите от красивата сияеща кожа. За щастие, създаването на блестящ и равномерен тен е също толкова лесно, колкото “un, deux, trois, quatre“ благодарение на формулите, побеждаващи умората.

Healthy Mix Primer – първокласна грижа за кожата и здравословен тен за незабавен озаряващ ефект на кожата.
Healthy Mix BB Cream глези кожата ти с внимание и нежност, като осигурява безупречен тен и хидратация.

Healthy Mix Powder разкрива сияйното излъчване на кожата, като осигурява равномерен, матов тен.

А накрая, добави лек акцент с легендарния руж от Bourjois Little Round Pot… и voilà!

НОВИЯТ HEALTHY MIX ПРАЙМЪР 

Направи първата лесна стъпка към здравословния външен вид. Подготви кожата си с Healthy Mix Primer от Bourjois за моментално прикриване на признаците на умора с ефект на нежно покритие за свеж и лъчезарен тен.
Обогатена с витамините С, А и В5, формулата на Healthy Mix съдържа пигмент коригираща технология, която прикрива зачервяванията, тъмните кръгове и нежеланите тонове на тена. За още по-мек ефект, неговото прикриващо несъвършенствата действие изглажда фините линии и текстурата на кожата, и свежда до минимум видимите пори. Кожата изглежда великолепно съживена, подмладена и отпочинала – като че ли си имала осем часа пълноценен сън. Healthy Mix Primer има нелепкава и немазна текстура, просто се топи върху кожата, създавайки прекрасно свежо усещане, което се подсилва от неговия лек, плодов аромат.

HEALTHY MIX ПРАЙМЪР  Придава на кожата здравословен цвят за незабавен озаряващ ефект на кожата.
– Формулата с витамини С, А и В5 придава свеж и лъчезарен тен
– Действието му прикрива всички признаци на умора

– Пигмент коригиращата технология покрива цветови и кожни несъвършенства
– Прикриващо несъвършенствата действие изглажда фините линии и текстурата на кожата и свежда до минимум видимите пори
– Свеж плодов аромат

Нюанси: 1 универсален цвят # 000

Препоръчителна цена: 18,85 лв.

 

НОВИЯТ HEALTHY MIX BB КРЕМ 

Открий новия Healthy Mix BB Cream за безупречна всекидневна грижа и здравословно изглеждащ тен през целия ден. Healthy Mix BB Cream придава на кожата ти деликатен блясък и незабавно прикрива признаците на умора, а кожата изглежда красива, свежа и сияйна.

Обогатена с витамините С, А, Е и провитамин В5, леката формула осигурява до 24 часа хидратация, докато покрива несъвършенствата в дълбочина. Това е истински здравословна грижа за кожата ти! Разнасяйки се перфектно, този бляскав BB Cream изравнява тоновете на тена и прикрива несъвършенствата, за да разкрие мекотата на кожа с естествен и свеж тен. Текстурата осигурява недоловимо и естествено покритие, като същевременно позволява на кожата да диша – дори ще забравиш, че носиш грим. А свежият плодов аромат ще допринесе за удоволствието да го използваш често.

Избери от три специално подбрани нюанса, подходящи за светла до тъмна кожа. Всеки от тях е представен в тъмночервена опаковка, с лента, обозначаваща съответния нюанс.

HEALTHY MIX BB КРЕМ /Грижа за безупречна корекция и хидратация на кожата:
– Формулата, съдържаща витамини C, A, E и B5, осигурява свеж и изравнен тен, и здравословно сияние
– Повишава блясъка на кожата
– Мигновено прикрива признаците на умора
– Покрива и изравнява цветовите несъвършенства като фон дьо тен – До 24 часа хидратация
– Леката текстура се прониква в кожата, позволявайки на кожата да диша
– Свеж плодов аромат

Нюанси: # 01 Светъл, # 02 Среден, # 03 Тъмен

Препоръчителна цена на дребно: 19,80 лв.

 

НОВАТА HEALTHY MIX ПУДРА 

Кожата ти е напълно матирана и съвършена. Healthy Mix Powder е първата пудра от Bourjois, прикриваща следите от умора, която разкрива блясъка на кожата, като същевременно осигурява равномерен и матов тен. Обогатена с витамините С, А и В5, формулата уеднаквява тоновете на тена и осигурява дълготраен контрол на лъщенето, без да изтощава кожата. Ще излъчваш блестяща жизненост без притеснение от лъщене. Нещо повече, меката и добре разнасяща се пудра не изсушава кожата и се усеща изключително удобна за носене.

Лесно е да намериш подходящия за теб нюанс – избери един то четирите цвята, вариращи от ванилия до светъл бронз.
Дизайнерската и елегантна червена компактна опаковка има леко изпъкнала прозрачна капачка, за да може да виждаш нюанса отвътре. Повдигни я и ще откриеш апликатор, с който да нанасяш пудрата на лицето си за супер гладък завършек. Освен всичко, ще откриеш и удобно интегрирано огледало, за да ползваш Healthy Mix Powder по всяко време и навсякъде.

HEALTHY MIX ПУДРА / Разкрива сиянието на кожата, като осигурява равномерен матов тен:
– Формулата с витамини C, A и B5 дава перфектно матово покритие
– Дълготраен контрол върху лъщенето
– Благоприятно действие върху изтощение и умора
– Мека, добре разнасяща се пудра, която не изсушава кожата и е удобна за носене върху лицето.
– Опаковката съдържа апликатор и удобно огледало

Нюанси: # 01 Ванилия, # 02 Светло бежово, # 03 Тъмно бежово, # 04 Лек бронз

Препоръчителна цена на дребно:23,95 лв.

ИЗГЛЕЖДАЙ СИЯЙНА! 

Озаряващите предимства на серията Healthy Mix оживяват в яркия и смел рекламен образ, който отразява стилния, радостен дух на марката. Заснет на горещ розов фон, клипът представя млада, усмихната жена, нанасяща последните щрихи на грима си; кожата й изглежда красива, свежа и блестяща, сякаш свети отвътре. Искрящите плодообразни брошки на ревера й препращат към идеята за витаминовия комплекс, съдържащ се в повечето формули на Healthy Mix. Рекламното мото „ЗДРАВЕЙТЕ ВИТАМИНИ, ЗДРАВЕЙ СИЯЙНА КОЖА“ казва всичко.

Открий своя блясък с новите продукти Healthy Mix с анти-умора ефект от Bourjois: Приготви се…готови…заблести!

 

hello Author