Girl Squad е специалната колекция четки на essence

От април 2018 г. essence предлага нова богата колекция Girl squad от четки за безупречно нанасяне на грим, коректор и др. Четките имат меки синтетични косъмчета и приличат на истински „момичешки отбор“ с различни визии. Индивидуални и силни като всяко момиче, и верни на мотото: кой управлява света? Момичетата!

1) четка за преливане
Заоблената глава на четката позволяват лесно преливане на различни цветове сенки за очи за създаване на перфектни стилове грим.

2) четка за опушен грим
Четката е идеална за създаване на опушен грим. Благодарение на формата на влакната без усилия може да се създаде изразителен външен вид.

3) четка за сенки за очи
Перфектната четка за нанасяне на сенки за очи – супер лесно и бързо.

4) четка за вежди и очна линия
Тънките, плътни косъмчета са идеални за създаване на въздействащи очни линии и за създаване на перфектни вежди.

5) четка за устни
Точно очертава контурите на устните и може да се използва за запълването им. Съвет: страхотен инструмент за създаване на омбре устни като професионалист!

6) четка за лице
Заострените, супер меки косъмчета лесно улавят всички прахообразни текстура и ги смесват за леко нанасяне! Истински перфекционист за безупречен тен!

7) подчертаваща и контурираща четка
Голямата четка се адаптира към формата на лицето и е многофункционална – подходяща е за контуриране, за нанасяне на руж, подчертаване или бронзиране на скулите.

8) четка за коректори
Гъстите косъмчета лесно нанасят различни текстури коректори – без значение дали са кремообразни, течни или прахообразни. Четката ги нанася равномерно върху кожата и покрива всички части на лицето.

9) четка за кремообразни текстури
Тази четка работи перфектно с всички видове кремообразни текстури, нанасяйки ги върху кожата без да абсорбира прекалено много от продукта, за гладка и естествена кожа.

несесер
Стилна козметична чантичка, за да можете да вземете Girl squad, където и да отидете. Благодарение на това, че е прозрачна винаги можете да държите под око страхотните четки.

стикери за нокти
Всеки маникюр може да бъде украсен и различен с тези самозалепващи се стикери.

Фото: PR

Redaktor2 Author