Equinox с първа репетиция на сцената на „Евровизия“ 2018

Ден след пристигането си в Лисабон, група Equinox проведе първата си репетиция на сцената на Евровизия“ 2018 в португалската столица Лисабон. Българското изпълнение беше едно от най-очакваните от медиите в международния пресцентър в Altice Arena.

Сценичното представяне на Bones бе прието изключително добре от всички, които наблюдаваха репетицията на Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл. Цветовете, използвани по време на изпълнението, са черно и тъмнозелено, а българските представители са разположени върху три платформи. Честата смяна на телевизионните планове и допълнителните сценични ефекти зрителите на БНТ1 и БНТ Свят ще видят на 8 май от 22:00 часа, когато е първият полуфинал на песенния конкурс.

Освен с визуалните ефекти, група Equinox впечатли и с прецизно вокално изпълнение вчера. Веднага след репетицията, българската делегация даде официална пресконференция за чуждестранните медии. Жана, Владимир, Георги, Джони и Трей споделиха първите си впечатления от сцената и разказаха повече за сценичното си представяне и посланието на песента.

Доволни сме от първата репетиция – беше спокойна, ползотворна и много приятна. Благодарение на предварителната ни подготовка, имахме възможност да излезем на тази прекрасна сцена уверени и свободни както в пеенето, така и в хореографията. Имахме възможност да работим с изключително професионалисти“, каза Владимир Михайлов от името на групата.

На 6 май предстои откриващата церемония на 63-о издание на международния конкурс „Евровизия“. Тогава българските представители ще преминат по червения килим в Лисабон, заедно с конкурентите си от останалите 42 държави, които тази година ще се включат в най-престижното музикално състезание на Европа.

Фото: PR

Redaktor2 Author