Събитието на 2017 #colorsofthenight 7 години HELLO! България

Преди седем години Станислав Дочев събира екипа на списание HELLO! България за първи път. Ноември 2010 си остава рождената дата на позитивното светско издание. Днес списанието все още бележи своите големи резултати и това е достатъчна причина за празнуване. На Архангелов ден (не е избран случайно) главният редактор и екипът на S Media поканиха приятели и партньори в клуб :PM (в хотел “Рила”), за да отбележат заедно добрите резултати на луксозното издание.
Часовникът Aviator (от Invoke) строи пред стената на славата Станислав Дочев в 19,30, за да посрещне гостите. Партньорите Bourjois Paris подкрепиха голямото събитие, събрало малко над 500 гости, които въпреки проливния дъжд се отпуснаха в средата на седмица и се забавляваха в името на успехите и позитивната енергия. Главната редакторка на списание Glamour Ани Младенова се появи с уникални бижута от Invoke, за да подкрепи колегите от издателската група S Media.
Десетки бяха известните личности, уважили рождения ден, под наслов #colorsofthenight, а много от тях изпратиха поздравителни картички и съобщения до екипа, който изпрати трудна, но успешна седмица, за да почне осмицата – числото на парите и любовта. Въпреки делничния ден партито продължи до малките часове на нощта с DJ Vasquez.

По традиция “100 грама сладки” изработиха огромната торта, която гостите си поделиха.

 

Всички снимки може да видите в нашата Facebook страница  @hellobulgariaofficial

албум 1 ТУК и  албум 2 ТУК

hello Author