BOURJOIS ПРЕДСТАВЯ НОВИ ПРОДУКТИ HEALTHY MIX С АНТИ-УМОРА ЕФЕКТ: ПРАЙМЪР, BB КРЕМ & ПУДРА

Време е да кажем сбогом на уморената, изтощена и бледа кожа… и да приветстваме блясъка! След повторното лансиране на любимия ни фон дьо тен Healthy Mix фон дьо тен и коректор, Bourjois представя цялостна нова програма Healthy Mix за свеж и сияен тен. Звездното трио нови продукти праймър, BB крем и пудра се съчетава в пълна хармония, за да прикрие видимите признаци на умора, като същевременно дава на кожата великолепен и естествено изглеждащ блясък. Кожата изглежда здрава, отпочинала и сияйна. Très jolie!

Вечно заетите и бързащи парижанки добре познават ползите от красивата сияеща кожа. За щастие, създаването на блестящ и равномерен тен е също толкова лесно, колкото “un, deux, trois, quatre“ благодарение на формулите, побеждаващи умората. Healthy Mix Primer – първокласна грижа за кожата и здравословен тен за незабавен озаряващ ефект на кожата. Healthy Mix BB Cream глези кожата ти с внимание и нежност, като осигурява безупречен тен и хидратация. Healthy Mix Powder разкрива сияйното излъчване на кожата, като осигурява равномерен, матов тен.

А накрая, добави лек акцент с легендарния руж от Bourjois Little Round Pot… и voilà!

 

HEALTHY MIX ПРАЙМЪР

Направи първата лесна стъпка към здравословния външен вид. Подготви кожата си с Healthy Mix Primer от Bourjois за моментално прикриване на признаците на умора с ефект на нежно покритие за свеж и лъчезарен тен. Обогатена с витамините С, А и В5, формулата на Healthy Mix съдържа пигмент коригираща технология, която прикрива зачервяванията, тъмните кръгове и нежеланите тонове на тена. За още по-мек ефект, неговото прикриващо несъвършенствата действие изглажда фините линии и текстурата на кожата, и свежда до минимум видимите пори. Кожата изглежда великолепно съживена, подмладена и отпочинала – като че ли си имала осем часа пълноценен сън. Healthy Mix Primer има нелепкава и немазна текстура, просто се топи върху кожата, създавайки прекрасно свежо усещане, което се подсилва от неговия лек, плодов аромат.

Придава на кожата здравословен цвят за незабавен озаряващ ефект на кожата.
– Формулата с витамини С, А и В5 придава свеж и лъчезарен тен
– Действието му прикрива всички признаци на умора
– Пигмент коригиращата технология покрива цветови и кожни несъвършенства
– Прикриващо несъвършенствата действие изглажда фините линии и текстурата на кожата и свежда до минимум видимите пори
– Свеж плодов аромат
Нюанси: 1 универсален цвят # 000
Препоръчителна цена: 18,85 лв.

HEALTHY MIX BB КРЕМ

Открий новия Healthy Mix BB Cream за безупречна всекидневна грижа и здравословно изглеждащ тен през целия ден. Healthy Mix BB Cream придава на кожата ти деликатен блясък и незабавно прикрива признаците на умора, а кожата изглежда красива, свежа и сияйна.
Обогатена с витамините С, А, Е и провитамин В5, леката формула осигурява до 24 часа хидратация, докато покрива несъвършенствата в дълбочина. Това е истински здравословна грижа за кожата ти! Разнасяйки се перфектно, този бляскав BB Cream изравнява тоновете на тена и прикрива несъвършенствата, за да разкрие мекотата на кожа с естествен и свеж тен. Текстурата осигурява недоловимо и естествено покритие, като същевременно позволява на кожата да диша – дори ще забравиш, че носиш грим. А свежият плодов аромат ще допринесе за удоволствието да го използваш често.
Избери от три специално подбрани нюанса, подходящи за светла до тъмна кожа. Всеки от тях е представен в тъмночервена опаковка, с лента, обозначаваща съответния нюанс.

Грижа за безупречна корекция и хидратация на кожата:
– Формулата, съдържаща витамини C, A, E и B5, осигурява свеж и изравнен тен, и здравословно сияние
– Повишава блясъка на кожата
– Мигновено прикрива признаците на умора
– Покрива и изравнява цветовите несъвършенства като фон дьо тен
– До 24 часа хидратация
– Леката текстура се прониква в кожата, позволявайки на кожата да диша
– Свеж плодов аромат
Нюанси: # 01 Светъл, # 02 Среден, # 03 Тъмен
Препоръчителна цена на дребно: 19,80 лв.

HEALTHY MIX ПУДРА

Кожата ти е напълно матирана и съвършена. Healthy Mix Powder е първата пудра от Bourjois, прикриваща следите от умора, която разкрива блясъка на кожата, като същевременно осигурява равномерен и матов тен. Обогатена с витамините С, А и В5, формулата уеднаквява тоновете на тена и осигурява дълготраен контрол на лъщенето, без да изтощава кожата. Ще излъчваш блестяща жизненост без притеснение от лъщене. Нещо повече, меката и добре разнасяща се пудра не изсушава кожата и се усеща изключително удобна за носене.
Лесно е да намериш подходящия за теб нюанс – избери един то четирите цвята, вариращи от ванилия до светъл бронз. Дизайнерската и елегантна червена компактна опаковка има леко изпъкнала прозрачна капачка, за да може да виждаш нюанса отвътре. Повдигни я и ще откриеш апликатор, с който да нанасяш пудрата на лицето си за супер гладък завършек. Освен всичко, ще откриеш и удобно интегрирано огледало, за да ползваш Healthy Mix Powder по всяко време и навсякъде.

Разкрива сиянието на кожата, като осигурява равномерен матов тен:
– Формулата с витамини C, A и B5 дава перфектно матово покритие
– Дълготраен контрол върху лъщенето
– Благоприятно действие върху изтощение и умора
– Мека, добре разнасяща се пудра, която не изсушава кожата и е удобна за носене върху лицето.
– Опаковката съдържа апликатор и удобно огледало
Нюанси: # 01 Ванилия, # 02 Светло бежово, # 03 Тъмно бежово, # 04 Лек бронз
Препоръчителна цена на дребно: 23,95 лв.

ИЗГЛЕЖДАЙ СИЯЙНА!

Озаряващите предимства на серията Healthy Mix оживяват в яркия и смел рекламен образ, който отразява стилния, радостен дух на марката. Заснет на горещ розов фон, клипът представя млада, усмихната жена, нанасяща последните щрихи на грима си; кожата й изглежда красива, свежа и блестяща, сякаш свети отвътре. Искрящите плодообразни брошки на ревера й препращат към идеята за витаминовия комплекс, съдържащ се в повечето формули на Healthy Mix. Рекламното мото „ЗДРАВЕЙТЕ ВИТАМИНИ, ЗДРАВЕЙ СИЯЙНА КОЖА“ казва всичко. Открий своя блясък с новите продукти Healthy Mix с анти-умора ефект от Bourjois: Приготви се…готови…заблести!

Фото: PR

Redaktor2 Author