Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Мадона откри болница за деца в Малави

13.07.2017

Със заслужено тържество Мадона и семейството ѝ отпразнува отварянето на здравното заведение The Mercy James Institute for Pediatric Surgery and Intensive Care в Блантайър, Малави. Центърът е кръстен на 11-годишната дъщеря на певицата – Мърси, която Мадона осинови от африканската държава през 2009 година.

По време на официалната церемония Мадона изнесе трогваща реч за важността на новия център, който е първи в държавата. „Исках да отпразнувам красивия дух на Малави“, обясни певицата, като допълни, че и в най-смелите си мечти не си е мислила за подобен ключов проект. „Има толкова неща, които не съм си представяла, че ще направя. Никога не съм си представяла, че един ден ще построя такава болница“.

58-годишната изпълнителка беше в добро настроение, докато обикаляше в здравното заведение с децата си, включително с наскоро осиновените си дъщери – Естер и Стела.

Процесът по осиновяване на Мърси – дъщерята, на чието име е кръстена болницата, не е бил лек. „Битката не беше лесна. Съдията ми отказа, защото се бях развела наскоро. Наехме адвокати и стигнахме до Върховния съд. Но никога не се отказах. Борих се за Мърси и спечелих. Борихме се за тази болница и спечелихме. Любовта побеждава всичко“, каза тя в речта си.

След Мадона, дойде ред и на Мърси да каже няколко думи. Тя беше кратка: „Много деца и много животи ще бъдат спасени. Благодаря ти, мамо. Страхотна си.“

Фото: Instagram/@madonna


Анкета