Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Кралица Летисия и Кейт Мидълтън със семейни бижута на приема в Бъкингамския дворец

13.07.2017

Кралски стилни икони се събраха на официалния прием в Бъкингамския дворец. Кралица Летисия и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън избраха семейни бижута за банкета, организиран в чест на испанския монарх и съпруга ѝ – крал Фелипе VI.

Кейт Мидълтън (35) показа стил с розова дантелена рокля на Marchesa и с любимата тиара на принцеса Даяна – Cambridge Lover's Knot. Това е третият път, в който съпругата на принц Уилям гордо поставя сантименталната скъпоценност за кралското семейство. Към бляскавата си визия Кейт бе добавила и перлено-диамантените обици на покойната принцеса на Уелс, които бяха перфектно съчетани с V-образната огърлицата Ruby and Diamond Floral Bandeau.

Кралица Летисия (44) също беше неотразима в дълга червена вечерна рокля на Felipe Varela. За официалния прием тя избра тиарата Fleur-de-Lis. Испанската кралица беше придружена до балната зала в Бъкингамския дворец от принц Филип. Междувременно, нейният съпруг крал Фелипе VI, ескортира кралица Елизабет до банкета.

По време на вечерята кралицата на Обединеното кралство изнесе приветствена реч за гостите си. „Отношенията между нашите две нации са динамични и модерни“, заяви британският монарх. „Отношения като нашите, които се основават на велики сили и общи интереси, ще подсигурят, че и двете ни нации ще просперират днес и в бъдеще, без значение какви предизвикателства се появят“.

Фото: Instagram/@theroyalfamily


Анкета