Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Леонардо ди Каприо върна на полицията наградата "Оскар"

16.06.2017

Леонардо ди Каприо има сложни отношения с наградите „Оскар“: самият той чака с години да получи заветната статуетка. Вчера се случи нещо интересно с друг „Оскар“, част от колекцията  на Лео. Става дума за статуетката, връчена на актьора Марлон Брандо през 1955 година, и подарена на Ди Каприо за участието му във филма „Вълкът от Уолстрийт“. Съдбата на наградата се развива като по сюжет за филм: докато тече разследване от малайзийските служби за кражба, Леонардо предава статуетката в ръцете на полицията.

Още през 2016 година продуцентската компания, подарила Оскара на Лео, е обвинена в кражба на средства от малайзийски инвестиционен фонд за заснемането на филма „Вълкът от Уолстрийт“. Като подарък за участието си Лео получава наградата на Марлон Брандо. Според източници актьорът е предал не само статуетката, а и други предмети.

„Господин Ди Каприо инициира връщане на предмети, получени в рамките на ежегодния благотворителен търг в полза на своя едноименен фонд“.

Министерството на правосъдието скоро започна разследване относно снимките на филма „Вълкът от Уолстрийт“, а Леонардо съдейства на властите.

ФОТО: Instagram/@leowdfan


Анкета