Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Нова йерархия на желанията

19.05.2017

Парфюмите Valentino представят два нови аромата: Valentino Uomo Acqua и Valentino Donna Acqua. Единия не определя другия, но заедно те представят една емблематична и внушителна нова йерархия на желанията, заредена с неподправена автентичност и безгрижно поведение.

Историята на Valentino Acqua се случва в очарователен италиански дворец. Избледнялото великолепие на пищната обстановка се сблъсква с възвишената романтика на образите на McLellan. Остарелите пастелни мозайки и олющени, издълбани орнаменти пораждат аристократична чувственост. Това е атмосфера, която разрушава и пренарежда миналото, въплащаваща продължителния конфликт между обещанието на бъдещето и тайните познания за миналото.

АРОМАТЪТ

Valentino Uomo Acqua и Valentino Donna Acqua представят едно възраждане на класическите Valentino аромати с едно еволиращо отношение. Вдъхновени от дизайнерската естетика на модната къща, водена от творческия директор Pierpaolo Piccioli, образите говорят с нова автентичност. Енергията на разрушителна романтика се отразява на повърхността, прикована от силна еротична осъзнатост и непочтителна студенина. Любовниците държат света в ръцете си, в тези образи е разказана тяхната съдба, разгърната по стените на двореца.

ДВОЙКАТА

Съществуващи като сянка и светлина, свързани завинаги в този момент, кампанията Acqua представя моделите Clement Chabernaud и Maartje Verhoef. Окъпани в естествен златен блясък в обектива на фотографа Alasdair McLellan, те са емоционалното и физическо въплъщение на ароматите. Тяхната спокойна, привличаща интимност маскира една по-тъмна и неописана сцена.

Двойката споделя една връзка отвъд обяснимото: едновременно едни и същи, но безвъзвратно и дръзко независими. Тяхното партньорство е временно, но и вечно, съюз изграден на напрежение и контрасти, както при повечето иконични двойки от нашето културно настояще.

VALENTINO DONNA ACQUA

Непоколебим сблъсък на лекота и удоволствие за сетивата, създаден от Соня Констант, Valentino Donna Acqua е комбинация от нежен зелен бадем и заскрежена круша. Топлината на акорд от цвят жасмин се комбинира със сандалово дърво и глог.

Valentino Donna Acqua е представен в традиционен стъклен флакон, символ на дръзка елегантност, докато външната опаковка е в унисон с класическият аромат на Valentino Donna. Valentino Donna Acqua е затворен в розова кутия, излъчваща нова красота в парфюмерията.

VALENTINO UOMO ACQUA

Създаден от Алексис Дадие и Софи Лабе, Valentino Uomo Acqua е съвременен израз на свежест и енергичност. Зеленият аромат на италианска градина е примесен с мандарина, лимон и зелен домат.

Неукротимата дълбочина на бяла кожа с аромат на ирис абсолю придава очарование. Ароматът, също така съчетава есенция ментов градински чай с пачули.

Valentino Uomo Acqua е представен в традиционен стъклен флакон, символ на дръзка елегантност, докато външната опаковка е в унисон с класическият аромат на Valentino Uomo. Valentino Uomo Acqua е затворен в изтънчена сива кутия, излъчваща нова красота в парфюмерията.

 


Анкета