Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Напусна ни рок певецът Крис Корнел

18.05.2017

Днес сутринта се събудихме с новината за неочакваната смърт на певеца Крис Корнел. Десетки негови близки приятели от музикалните среди като Джо Пери споделиха свои снимки с музиканта и изразиха шока си от внезапната му смърт.

Крис е роден на 20 юли 1964 година. Той си отива от този свят на 52 години. Освен певец, той е още и китарист, композитор и фронтмен на групите Саундгардън и Аудиослейв. Известен е с това, че гласът му покрива четири октави.

Израснал е в Сиатъл, щата Вашингтон. Негови родители са Ед Бойл – аптекар с ирландско потекло и Карън Корнел – счетоводителка с еврейско потекло. Има двама по-големи братя и три по-малки сестри. Още от 9-годишен Крис става голям фен на Бийтълс и прекарва няколко години в слушане единствено на техни песни.

През тийнейджърските си години Корнел изпада в дълбока депресия и рядко излиза от вкъщи, но успява да преодолее кризата благодарение на рок музиката. Преди да стане известен като музикант той се занимава с търговия на едро с морски продукти  работи и като готвач.

Мир на праха му!

ФОТО: Instagram/@slash_world


Анкета