Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Асен Блатечки и първата премиера на „Бензин“ събраха важни гости на първата премиера във Варна

17.05.2017

С бясна скорост протече първата премиера на филма "Бензин" в град Варна. На нея присъстваха кметът Иван Портних, областният управител Стоян Пасев, заместник кметове и видни представители на бизнеса.

Освен официалните гости на събитието, пред входа на морската градина се събраха стотици фенове на българското кино и високи скорости. Колите, с които актьорите преминаваха по червения килим, бяха предварително изложени пред Фестивален и конгресен център, където жителите на морската столица имаха възможността да ги разгледат от близо.

“Филмът “Бензин” тръгна от Варна на бързи обороти! Щастлив съм, че сме домакини на премиерата. Благодаря на Асен Блатечки, благодаря на целия екип, който работи на висока скорост и направи Варна част от “Бензин”. Вярвам, че филмът ще рекламира морския град по света! На добър час”, каза кметът Иван Потних.

Лентата достига до кината благодарение на “Лента“, “Синекванон” и “А.Б. Филмс”, със съдействието на Национален филмов център (НФЦ) в копродукция с “Про синема продакшън”, “Про камера”, Нова Броудкастинг Груп и Национален дворец на културата (НДК). Продуценти са Асен Блатечки, Александър Пейчев, Миро Янев, Павел Иванов, копродуценти Александър Здравков, Николай Спасов. Филмът може да бъде гледан в кината от 19 май.

Фото: PR


Анкета