Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Грижа за веждите

17.05.2017

Новата Brow Palette на Bourjois представлява ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА ЗА ВЕЖДИТЕ С ЦВЕТНА ВАКСА, очертаваща пудра, хайлайтър и професионален апликатор с два накрайника. Всичко, от което се нуждаете за фиксиране, оформяне, оцветяване и подчертаване – задължителна придобивка за красиви и поддържани вежди.

Създайте контур на веждите си в ТРИ СТЪПКИ:
1.Използвайте цветната вакса и апликатора със спираловидна четка, за да оформите и фиксирате веждите.

2.Добавете цвят и форма с дефиниращата пудра, като използвате четката със скосен връх. Създайте си естествена визия или интезивен цвят за по-смел вид.

3.Подчертайте и отворете очите, като нанесете хайлайтъра точно под веждите. За бляскав поглед, нанесете във вътрешния ъгъл на окото.

Изберете една от двете палитри, Blonde и Brunette. Комплектът има прозрачен капак, така че лесно може да разгледате цветовете. За съвременна шик визия страните на опаковката са в сребристо,
украсени с надпис
Bourjois.

Разкрийте пълната красота на очите и веждите си с новата спирала Volume Reveal Adjustable Volume и допълващите я продукти от Bourjois.
Създайте забележителна визия на очите си, където и да сте!

ПРОДУКТОВА ИНФОРМАЦИЯ

 

Brow Palette - Комплект за грижа за веждите с цветна вакса, очертаваща пудра, хайлайтър и професионален апликатор с два накрайника

Цветове: blonde, brunette Препоръчителна цена: 20,34 лв. 


Анкета