Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Сара Сампайо - лъчезарната усмивка в модния свят

16.05.2017

Сара Пинто Сампайо е португалски модел, родена на 21 юли 1991 година в Порто. Зеленооката красавица е най-позната заради работата си с компанията за бельо Victoria’s secret, но докато стигне до там тя извървява дълъг път.

От модните среди я откриват, когато е на 15, но преди да навърши 16 не ѝ е позволено да се снима. Родителите ѝ не ѝ позволяват да стане професионален модел, докато не завърши гимназията. Като това се случва, тя отива да учи в Лисабонския университет задочно, като междувременно практикува професията.

Голямата ѝ мечта е да бъде част от екипа на Victoria’s secret и това става факт от втория ѝ кастинг за бранда. Две години след като участва в модното шоу на марката, тя официално получава крила и се превръща в един от ангелите на компанията.

Сара често е била пренебрегвана в началото заради нетипичната си височина за модел – 172см. След като обаче успява да се докаже като достойна за модния подиум, тя неотлъчно присъства на всички големи модни шоута по света, включително в Ню Йорк, Париж и Милано.

Стилът на Сара е разнообразен, момичешки и в същото време в крак с тенденциите. Можете да я видите в разкъсани дънки и къса блуза, а в следващия момент да носи официален тоалет с ярко червило. Обикновено тя се появява с натурален грим, който е напълно достатъчен предвид природната ѝ красота.

Тази година тя беше едно от най-забележителните лица на музикалния фестивал „Коачела“, на който дойде с доста екстравагантен тоалет – черно бельо, върху което носеше мрежеста рокля.

Ако до сега не сте чували за Сара, запомнете нейното име, защото в следващите години тя ще продължава да бъде една от звездите на модната сцена.

АВТОР: Ванеса Николова

ФОТО: Instagram/@sarasampaio


Анкета