Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Мадона с изненадващ албум през есента

12.05.2017

Една от най-успешните изпълнителки в историята на поп музиката, Мадона, се завръща с концертен албум от грандиозното турне от 2015 – Rebel Heart Tour. Премиерата на албума е планирана за септември 2017, а форматите са DVD и Blu-Ray с ексклузивни бонус материали. Изданието ще излезе и във формат DVD и Blu-Ray с аудио CD с важни акценти от Rebel Heart Tour. Мадона ще зарадва феновете си и с лайв албум с 22 песни от турнето, който ще излезе в дигитален вариант и на двойно CD.

Филмът MADONNA: REBEL HEART TOUR е записан по време на концертите от турнето в цял свят и съдържа лайв изпълнения, задкулисни кадри и неиздавани записи от шоуто в Sydney Qudos Bank Arena в Австралия (2016) Режисьори на филма са Дани Тъл и Нейтън Рисман, с които Мадона е работила успешно и преди. Обложката на концертния албум е дело на Алдо Диас, който е един от най-големите фенове на певицата.

Продуцирано от Live Nation Global Touring, мащабното турне Rebel Heart Tour стартира на 9 септември, 2015 в Монреал, Канада и за 7 седем месеца преминава през 55 големи града на 4 континента. Турнето включва 82 концерта и специалното фен клуб шоу Tears Of A Clown в Мелбърн, Австралия.

Турнето Rebel Heart Tour е режисирано от Джейми Кинг, а музикалната режисура е дело на Кевин Антюнс.

Фото: Анимато Мюзик/ Universal Music Group


Анкета