Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Валя Балканска и Нели Петкова пяха на закриването на Tabiet

02.05.2017

С наелектизирваща вечер на българския фолклор приключи софийското издание на кулинарно-музикалния фестивал Tabiet в парк „Възраждане“.

Хиляди софиянци се събраха в парка, за да се насладят на изпълнението на космическия глас Валя Балканска. Знаменитата родопска певица и нейният гайдар Петър Янев развълнуваха публиката с уникално изпълнение на „Хубава си моя горо”.

Очарователната Нели Петкова бе последният изпълнител, който излезе на сцената на Tabiet – Възраждане. Публиката дълго скандира името на певицата, която излезе два пъти на бис преди да сложи край на грандиозното шоу.

Преди двете прими на българската вечер гостите се насладиха и на невероятните изпълнения на квартет „Славей”, както и на множество народни надигравания.

Старт на шоуто в петък даде Николай Славеев, който вдигна гостите на крака с невероятните си фолклорни изпълнения. Гъмзата и неговото брас шоу зарадваха феновете, които дълго след края на концерта се редяха за снимки и автографи с музиканта.

Страстите в сръбската съботна вечер разпали Душица Грабович, а невероятният Драган Коич – Кеба отново бе на познатата си висота и остави без дъх присъстващите в парк „Възраждане”.

Гръцката вечер стартира с Люси и Андреас, а Митош Йоанидис, заменил в последния момент Диогенис Франсанас, който не пристигна в София заради здравословен проблем, изпълни някои от емблематичните хитове на гръцката музика.

Страхотни кулинарни презентации направиха двама от най-добрите български готвачи – Иван Звездев и Жоро Матев.

Фото: PR


Анкета