Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Специален гост-лектор на TED Prize Night ще бъде папа Франциск

26.04.2017

Ако си мислите, че откриването на TED2017: The Future You снощи е било страхотно, то заповядайте довечера на TED Prize Night, защото е гарантирано, че ще бъде феноменално!

Преди броени часове стана ясно, че тайният лектор на TED Prize Night: Health, Love, Life е главата на Римокатолическата църква, Папа Франциск. За първи път той прави обръщение в рамките на световна конференция.

Организаторите пуснаха и билети за студенти по 15 лв., те са валидни за учащи в наши и чужди ВУЗ-ове срещу предоставяне на валидна студентска книжка от съответния университет. Студентски билети можете да купите ТУК.

VIP билети, включващи и коктейл, можете да купите ТУК.

Договарянето на неговото участие е отнело цяла година, а включването му беше страхотна изненада и означаваше, че всички страни са успели да запазят тайна толкова дълго, разказват организаторите от централата на TED.

Освен Папа Франциск довечера можете да видите още 8 лектора. Сред тях е Серина Уилямс, която ще бъде интервюирана от журналистката Гейл Кинг в любопитен разговор за победите, загубите и интересните истории в живота й – включително и как по случайност тя обяви пред света, че е бременна с първото си дете!

Лекциите се излъчват чрез сателит в над 800 кина по света, включително и едно в София. За всички гости са предвидени подаръци както и томбола със страхотни награди.

Фото: PR


Анкета