Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Силвестър Сталоун и Вин Дизел – част от звездите на "лилавия" килим на премиерата на "Пазители на галактиката Vol 2"

20.04.2017

Снощи своята световна премиера в Холивуд направи "Пазители на Галактиката Vol. 2". По нетрадиционно лилавия килим мина цялото съзвездие от актьори, част от продукцията. Много от тях предпочетоха да бъдат придружени от техните деца и семейства. Едно от новите попълнения в поредицата – Силвестър Сталоун, не пропусна отново да бъде в компанията на сексапилната си съпруга и трите си дъщери, чиято красота впечатли Холивуд наскоро. Човекът дал гласa си на култовия Грут – Вин Дизел, също беше придружен от своите наследници, които от сърце се забавляваха по време на прожекцията на филма.

На лилавия килим, разбира се бяха и "Звездния повелител" - Крис Прат заедно с очарователната си съпругата Ана Фарис; безмилостният галактически убиец "Гамора" – чаровната Зоуи Салдана, със своята половинка Марко Перего; "Унищожителя Дракс" - Дейв Батиста и новото попълнение във филма Кърт Ръсел със съпругата му Голди Хоун. Единственият "Пазител на Галактиката", който липсваше, беше актьорът, дал гласа си на Ракетата – Брадли Купър, който наскоро, заедно с прелестната Ирина Шейк, станаха родители за първи път.

"Пазители на Галактиката Vol. 2" идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 5 май. Най-нетърпеливите фенове на бандата неудачници ще имат възможност да гледат филма предпремиерно от 4 май.

Фото: Forum Film Bulgaria


Анкета