Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Валя Балканска ще пее на фестивала TABIET

20.04.2017

Валя Балканска, гайдарят Петър Янев и Нели Петкова ще зарадват почитателите на автентичната българска музика в последния ден от кулинарно-музикалния фестивал TABIET - Възраждане в София. Известните изпълнители ще излязат на сцената на 1 май, а софийското издание на TABIET ще се проведе от 28 април до 1 май в парк „Възраждане”.

На 28 април гостите на събитието ще имат възможност да слушат отново Йордан Йончев – Гъмзата и неговото брас шоу. Същия ден Славеят на Родопите Николай Славеев ще подгрее любителите на добрата храна и качествената музика. Специално кулинарно шоу в 12 часа на 28 април ще направи известният готвач Иван Звездев, който ще представи нестандартни рецепти.

Целодневна програма, специална сцена за деца с професионални аниматори, множество атракциони, танцови уъркшопи, демонстрации на известни готвачи, надяждания и спортни състезания с над 1500 награди са част от кулинарно-музикален фестивал TABIET, който тръгва на национално турне. Следващите спирки на феста са Дупница (5-8 май), Ботевград (11-14 май) и Пловдив (18-21 май).

Фестивалът е страхотна възможост за компаниите да представят своя каталог или нов продукт, особено в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

TABIET е не просто фестивал, а пътешествие в света на кулинарните изкушения и хубавата музика.

Фото: PR


Анкета