Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Виктория Бекъм удостоена с ордена на Британската империя

20.04.2017

Чувства на „чест и смирение“ завладяват Виктория Бекъм, която беше наградена с орден на Британската империя. Бившата изпълнителка от Spice Girl беше удостоена с отличието от принц Уилям по време на церемония в Бъкингамския дворец.

Виктория беше придружена от съпруга си Дейвид и родителите си Жаклин и Антъни. Тя беше неотразима в дълга черна рокля. 43-годишната майка беше наградена за заслугите й в модната индустрия и 17-годишната кариера. След церемонията тя каза: „Беше абсолютно удоволствие днес да бъда в Бъкингамския дворец. Гордея се да бъда британка, чувствам чест и смирение да получа орден на Британската империя от херцога на Кеймбридж. Ако мечтите ти са големи и работиш усърдно, можеш да направиш велики неща. Толкова съм щастлива да споделя този специален случай с моите родители и съпруга ми; без тяхната любов и подкрепа, нищо от това не би било възможно“.

Съпругът на Виктория, Дейвид Бекъм, получи свой орден на Британската империя от кралица Елизабет II през 2003 за заслугите си към футбола.

Фото: Instagram/@victoriabeckham


Анкета