Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Ненчо Балабанов празнува рождения си ден с близки, приятели и колеги

19.04.2017

Партито по случай рождения ден на обичания Ненчо Балабанов събра звезди от театъра, телевизията, киното и спорта, известни композитори и изпълнители, продуценти, PR-специалисти, бизнесмени и политици в “Студио 5”. Гостите затрупаха рожденика с подаръци, прегръдки и топли пожелания за здраве, щастие и още по-голяма популярност.

Сред уважилите рожденика беше човекът, пуснал в мрежата първия му клип в ролята на премиера; медийният експерт, който го превърна в сензация; човекът, направил първата му песен; треньорът, който го запалил по тениса; участници от формата “Като две капки вода”, който Балабанов спечели, както и много приятели от детинство; мениджърите му; колеги от театъра и от “Господари на ефира”, където Ненчо вече е сред титулярните водещи.

Сцената не остана празна нито за секунда – изявите преливаха от пожелания в стил “стенд ъп комеди”, шегаджийски спомени и дуети, музикални изпълнения и превъплъщения. Прозвучаха апокрифни записи от ранните години на звездата – на фалшив гръцки и турски език. Балабанов официално получи и винкел с пуканки (по-известен като пернишка сурвачка), изработен специално за него в миньорския град.

Ненчо Балабанов благодари на всички, които са били до него през годините – и в добро, и в зло, които са повярвали в таланта му и са направили възможен успеха му.
Огромна торта зарадва рожденика и спря вниманието на важни моменти от живота му.

Фото: PR


Анкета