Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Джим Кери едва разпознаваем

19.04.2017

Гладко избръснатият образ на Джим Кери е минало! Холивудският актьор (55) публикува своя снимка в Twitter профила си и именно това помогна на много от почитателите му да го разпознаят. На изображението суперзвездата се усмихва към обектива, докато прегръща малко зайче, но огромната му брада привлича повече внимание.

Реакциите на феновете му не закъсняха и те изразиха изненадата си от драстичната промяна. „Заредих Google и потърсих Jim Carrey 2017, защото не вярвах, че има брада.“ Друг отбеляза: „Джим, да не би да се явяваш на кастинг за главната роля на филма „Последният мъж на Земята“.

Годината беше тежка за звездата. Кери изгуби бившата си приятелка Катриона Уайт през септември 2015. Двамата се събираха и разделяха в продължение на 3 години и актьорът беше напълно съкрушен след смъртта ѝ. В изявление след тъжната новина той сподели: „Тя беше истински мило и деликатно ирландско цвете.“

През октомври стана ясно, че майката на Катриона завежда дели срещу Джим заради смъртта на дъщеря ѝ. Отчужденият ѝ съпруг Майк Бъртън също завежда дело срещу актьора. И двамата твърдят, че Катриона отнема живота си вследствие на свръхдоза с предписани медикаменти на Кери. Адвокатите на Джим заявиха, че подобни твърдения са „глупост“.

Фото: Twitter/@JimCarrey


Анкета