Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Нели Фуртадо готова да излиза по срещи след раздялата със съпруга си

13.04.2017

Нели Фуртадо участва в предаването Loose Women, където промотира новия си албум Ride. Тя проговори и за личния си живот, като разкри, че вече е готова да излиза по срещи, след „тежката“ раздяла със съпруга си през 2016.

Изпълнителката на I'm Like a Bird обясни: „Преминах през емоционално труден етап миналото лято – написах си и си пях песни, за да премина през него.“ След това тя се пошегува, че в Wikipedia страницата ѝ продължава да пише, че е обвързана и помоли да се промени, за да може отново да започне да излиза по срещи. „Необвързана съм. Някой тук трябва да актуализира Wikipedia страницата ми, тя не ми помага на любовния живот!“.

Певицата има една дъщеря – 14-годишната Невис Четан. Тя сподели опита си от отглеждането на тийнейджърка. „Трябва да бъда в добро психическо, емоционално и физическо състояние за дъщеря ми. Винаги мислим, че постъпваме грешно като майки!“ Почитателите на 38-годишната певица я подкрепиха след участието й в шоуто, като похвалиха решението ѝ да обърне внимание на благосъстоянието си.

Фото: Instagram/@nellyfurtado


Анкета