Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Кралска обиколка на принц Уилям и Кейт в Париж

20.03.2017

Както всяка приказка има край, така и престоят на принц Уилям и Кейт Мидълтън в града на любовта приключи! Херцозите на Кеймбридж се завърнаха в Обединеното кралство при съкровищата си – принц Джордж и принцеса Шарлот. Няма и съмнение, че са им разказали анекдоти от пътуването си.

Още с пристигането си в Париж, внукът на кралица Елизабет II и съпругата му се срещнаха с френския президент Франсоа Оланд в Елисейския дворец. След това присъстваха на официален прием в Британското посолство.

За пореден път Кейт Мидълтън демонстрира невероятния си вкус не с една, а с две вечерни рокли. Тя заложи на любимите си марки Jenny Packham и Alexander McQueen за бляскавата вечер. На следващия ден беше облечена от главата до петите в Chanel.

Последният ѝ ангажимент я отведе заедно с принц Уилям на стадиона Stade de France, където гледаха мач между Уелс и Франция.

Без съмнение това пътуване е специално за принц Уилям, който посещава Париж за първи път в ролята си на официален представител на британското кралско семейство. Херцогът на Кеймбридж е бил във френската столица и след трагичната смърт на принцеса Даяна, но това е първият път, в който е на територията на страната със съпругата си Кейт.

Фото: Instagram/@hrhtheduchessofcambridge


Анкета