Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Хилари Дъф има нов мъж в живота си след развода

16.03.2017

Въпреки че е активна в Instagram, Хилари Дъф внимателно пази личния си живот в тайна. И за първи път от известно време насам открито говори за сина си, развода и начина, по който вижда света в интервю за Redbook. 29-годишната майка разказа за живота си след раздялата с бившия си съпруг, хокей играчът Майк Комри заради 4-годишния им син Лука.

„Част от приятелите ми казваха: „Господи, сигурно е хубаво, вземаш си почивка от детето си, защото го делиш“. Аз отвръщах: „Разведена съм и е гадно. Е, поне беше гадно за известно време, вече е нещо нормално. Но е истина, наистина си вземам почивка. Бях с Лука няколко седмици, без никаква помощ, когато Май пътуваше, и когато се върна вкъщи му каза: „Твой е! Довиждане!“.

Певицата поговори и какво означава развода за мечтата ѝ да има още деца. „Приех фактът, че няма да имам бебе, което да е близко до годините на Лука. Беше гадно, когато всички ме питаха: „Кога ще имаш още едно“. Отвръщах им: „Знаете ли какво се случва сега? Няма да имам друго“, припомня си Хилари. „Когато се сгодих: „Кога е сватбата?“ Когато се омъжиш: „Кога е бебето?“. Когато имаш бебе: „Кога е следващото?“ ... Радвам се на настоящето“.

Звездата от Younger заяви, че се наслаждава на живота и прави всичко стъпка по стъпка. В момента тя започна да излиза на срещи с музиканта Матю Кома. Двамата пътуваха, докато Хилари е почивка от телевизионния си график. Певицата призна, че е станала по-уверена и отделя повече време за себе си. Това е призив, който се надява да стигне до феновете ѝ.

Фото: Instagram/@hilaryduff


Анкета