Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Горещите MINISTARKE вдигат градуса на 17 март

15.03.2017

 

 

На 17 март в клуб The1exclusive ще гостуват горещите MINISTARKE, които набират все по-голяма популярност в България. Красавиците ще пеят за трети пореден път в оборотното заведение и ще зарадват специалните гости в центъра на нощна София.

 

Очарователните девойки от най-актуалната в момента сръбска формация ще излязат на сцената на The1exclusive непосредствено след втория концерт на Цеца в София. Те ще подгреят публиката с най-големите си хитове - „Boing 747“, „Uno momento“, „Poplava“, „Мoje Jedino“, „Gram emocija“, „Paradoksи други - все динамични парчета, съчетаващи горещите балкански ритми с елементи на поп. А звездата на MINISTARKE Едита Арадинович ще завладее всички присъстващи в клуба с неизчерпаемата си енергия и отличителна харизма. 

Иконата на сръбската музика Цеца Ражнатович специално избра най-голямата сензация на Балканите- MINISTARKE да бъдат подгряващина невероятните й спектакли на 16 и 17 март в „Арена Армеец“. Концертите са организирани от продуцентската компания Moko Solutions. 


Анкета