Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Орлин Павлов насърчава децата да се хранят здравословно

14.03.2017

“Маргаритка” дава нов живот на единствената българска детска песничка, която се грижи за правилното хранене на децата. “Зеленчуци, който не яде” в съвременен арнажимент на Красимир Тодоров, изпята от прекрасният Орлин Павлов и вокална група “Шоколадче”!

Песничката е визуализирана в уникално 3D анимирано видео, направено така че съвременните деца да го харесват, обичат и разбират. Видеото се разпространява в онлайн платоформите за видео споделяне в официалните канали на Маргаритка, Биби и Мими. Децата на България отново ще имат възможност да се радват на съвременно видео, чието качество по нищо не отстъпва на международното видео съдържание за деца! В създаването на видеото за проекта “Маргаритка”, участват едни от най-добрите продуценти, художници, 3D специалисти и аниматори в България. Работата по видеото е консултирана и от детски психолози, които съветват за избора на най-подходящите движения, форми, цветове и звуци.

Видеото можете да гледате тук:

“Зеленчуци, който не яде” е една от песничките от компакт диск “Маргаритка” и не случайно е изпята от Орлин Павлов. Той застава зад каузата да насърчаваме децата да се хранят правилно, да ги провокираме по весел и занимателен начин да обикнат зеленчуците и да се научат да ги хапват с желание и удоволствие. Самият Орлин е привърженик на здравословният и активен начин на живот. Спортува много и похапва хубава храна. Орлин разказва, че разбира колко е важно ние да сме живият пример за нашите деца, да ги насърчаваме и да ги учим по весел начин на всички основни навици в живота им.

Фото: PR


Анкета