Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Джъстин Тимбърлейк разкри кое го прави по-щастлив от поничките

17.02.2017

Това не е въпросите с повишена трудност! Джъстин Тимбърлейк разкри, че единственото, което обича повече в живота от поничките – а той наистина обича понички – са най-близките му! Звездата (36) заяви, съпругата му Джесика Бийл и почти двегодишният им син Сайлъс го правят най-щастлив.

За мен най-важно е семейството – съпругата и сина ми и веднага след тях – поничките“, призна певецът.

Тимбърлейк продуцира номинираният за „Оскар“ хит Can't Stop The Feeling и разказа кои са били трудностите, с които се е сблъскал при създаването на парчето: „Най-голямото предизвикателство беше, че не можех да се спра чувството, защото никога не бях писал песен за конкретна филмова сцена преди – където песента отговаря на героите и се използва за развитие на действието“.

Джъстин разкри, че има прилики между него и най-сърдитото тролче в царството на Trolls. Бих казал, че съм като Бранч всеки ден през първия час, след като съм се събудил и не съм вкарал кафе в системата си”.

На тазгодишните „Оскари“ Can't Stop The Feeling ще се изправи срещу сериозна конкуренция – Audition (The Fools WhoDream), City Of Stars (La La Land), The Empty Chair (Jim: The James Foley Story) и How Far I'll Go (Moana).

Фото: GTRES


Анкета