Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Луиза Григорова се присъединява към актьорския състав на „Откраднат живот“

15.02.2017

По-малко от седмица до старта на новия сезон на „Откраднат живот“ продуцентът Евтим Милошев представи едно от новите лица в сериала – Луиза Григорова.

В предстоящите епизоди ще видим как талантливата актриса изгражда образа на коремния хирург Вяра Добрева. Както подсказва и името ѝ, Вяра ще бъде добра и всеотдайна. Григорова подчерта, че включването ѝ в сериала „Откраднат живот“ е следваща стъпка в професионалната ѝ кариера. Това участие ще ѝ позволи да покаже на зрителите, че вече е пораснала и може да играе и по-сериозни роли (б.а. прави препратка към ролята си на тийнейджър от друг български сериал).

Луиза призна, че екипът я приема изключително топло, въпреки че не започва снимките с тях от самото начало на сериала. Тя издаде, че скоро зрителите ще видят и още едно ново лице, което ще бъде неин екранен партньор, но с Евтим Милошев отказаха да разкрият повече подробности.

Дали ще има четвърти сезон на сериала е твърде рано да се каже, но продуцентът разкри, че „Откраднат живот: Възмездието“ ще се излъчва до края на май по четири пъти в седмицата и ще бъде над 50 епизода“.

Фото: Ивелин Солаков


Анкета