Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Ема Стоун с голяма победа на наградите BAFTA

13.02.2017

Леко трепереща, Ема Стоун се качи на сцената на наградите BAFTA, за да ѝ връчат статуетка в категорията „Най-добра главна актриса“ за ролята ѝ в La La Land. Победата ѝ е наистина голямо постижение в кариерата ѝ, защото тя се изправи срещу Мерил Стрийп, Ейми Адамс, Емили Блънт и Натали Портман.

Стоун не можеше да сдържи вълнението си от победата пред репортерите на HELLO! зад кулисите. “Чувствам се поразена и нервите са неописуеми, лудост е и леко треперя. Такава чест е за мен”, сподели тя.

Актрисата изглеждаше невероятно елегантна в рокля на Chanel Couture, прибрана прическа и гривна около глезена ѝ, който да завърши неповторимата ѝ визия.

La La Land спечели наградите и за най-добре кинематография и най-добър филм, докато Деймън Чазел беше отличен като най-добрия режисьор на церемонията.

Определено Ема Стоун изживява силна година, както и партньорът ѝ от снимачната площадка Райън Гослинг и звездите от La La Land, след като заедно спечелиха 7 „Златни глобуса“ през януари.

28-годишната звезда разкри, че ѝ е било трудно да каже „чао“ на Райън, след като двамата прекарват почти 5 месеца заедно пред камерите. В телевизионното предаване This Morning Ема обясни: „Бях много тъжна, когато приключиха снимките, защото го репетираме от толкова дълго време и прекарахме 5 месеца заедно... беше много тъжно да приключи“.

70-тото издание на наградите BAFTA видя и други големи победи. Дев Пател спечели за най-добра поддържаща роля за гериоя си Сару Бриърли в Lion. “Фантастични животни и къде да ги намерим”, създаден по едноименния роман на Дж. К. Роулинг, спечели награда BAFTA за “Най-добър дизайн на продукция”.

Фото: GTRES


Анкета