Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Бионсе с незабравимо изпълнение на наградите „Грами“

13.02.2017

Наградите „Грами“ винаги успяват да ни изненадат, но 59-тото им издание наистина ни подари неповторими мигове. Един от тях е изпълнението на Бионсе, която се появи за първи път в публичното пространство след като обяви, че е бременна и очаква близнаци.

Преди да спре дъха на всички с изпълнението на Love Drought и Sandcastles от номинирания ѝ за „Грами“ албум Lemonade, тя беше представена на сцената от собствената си майка Тина Ноулс.

“Благословена съм да имам дъщери, чудесни дъщери (Бионсе и Соланж) заради всичко, което правят”, каза Тина. „Всички „Грами“ победители тази вечер. Гордея се с техните постижения и тяхната увереност и желанието им да променят нещата. Какво ме кара да се гордея и защо съм тук тази вечер? За да представя Бионсе.“

„Нейната преданост и любовта, която виждам в нейната дъщеря... Вярвам, че тази година заслужи девет номинации за „Грами“ за албума ѝ Lemonade. От горда майка, това е дъщеря ми Бионсе.“ И едва ли ще бъде изненада за някого, че спечели една от статуетките.

Звездната изпълнителка беше облечена в рокля от злато, достойна да бъде определена като шедьовър. Тя разкриваше и бременното ѝ коремче. Вярна на себе си Бионсе вложи истинска емоция в изпълнението си на сцената за публиката, сред която бяха и съпругът ѝ Джей Зи и дъщеря им Блу Айви.

Фото: GTRES


Анкета