Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Сър Том Джоунс се среща с Присила Пресли?

09.02.2017

Говори се, че сър Том Джоунс отново е срещнал любовта след смъртта на съпругата му Линда през миналата година. Спекулира се, че 76-годишният певец се среща с Присила Пресли, вдовицата на музикалната икона – Елвис Пресли.

Слуховете започват, след като двамата са снимани заедно в холивудски ресторант. Източник за Sun потвърди: „Том и Присила са срещат. Помежду им има искра, но не избързват с нищо. Още е рано, но се разбират толкова добре“.

Междувременно сър Том Джоунс заяви: „Приятели сме от дълго време. Тя е очарователна дама. Наистина се наслаждаваме на вечерните си излизания заедно“. Присила (71) и Том се запознават в края на 60-те години покрай приятелството му с Елвис. Тя беше омъжена за „Краля“ от 1967 до 1973, когато се развеждат.

Сърцето на Джоунс беше разбито през април миналата година, когато 75-годишната му съпруга Линда изгуби битката с рака. През октомври той сподели, че все още сънува Линда през повечето нощи. „Чувам гласа ѝ. Често я виждам през нощта. Когато сънувам, че тя вке още е тук, и се събудя, и нея я няма, тогава е най-трудно.“

Звездата сподели, че не е мислил да търси отново любовта: „Все още е трудно. Не съм сигурен, дали ще мога отново да се кача на сцената и да бъда емоционален с песни, особено онези, които тя харесваше“.

Фото: GTRES, Instagram


Анкета