Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Херцозите на Кеймбридж и принц Хари премериха сили в състезание

06.02.2017

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и принц Хари демонстрираха силен спортен дух в състезание, което беше част от кампанията им за грижа за психичното здраве на Heads Together. Към кралското трио се присъединиха още около 150 спортисти, които тренират за Лондонския маратон в неделя в Queen Elizabeth Olympic Park.

Преди състезанието херцогът на Кеймбридж се престори, че е разтегнал мускул и шеговито сподели: „О, контузията ми!“. Изглежда и тримата бяха твърдо решени да спечелят и отделиха време да се приготвят за 50-метровия спринт.

В началото на надпреварата принц Хари поведе и погледна зад рамо към по-големия си брат, за да се увери, че ще победи. Двамата бяха близо до финиш линията, но принц Уилям победи, а съпругата му се нареди на почетното трето място. Херцозите на Кеймбридж споделиха силна прегръдка след края на състезанието.

„Какъв вдъхновяващ ден с тяхно височество и #TeamHeadsTogether – Когато #headstogether (изправим главите си), можем да постигнем велики неща! Заедно можем да сложим край на стигмата веднъж завинаги! #mentalhealth“, гласи текста към изображението на кралското трио.

Фото: Twitter / @KensingtonRoyal, Instagram


Анкета