Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Образите на любовта във февруарския брой на HELLO! България

02.02.2017

Любовта е дума с много значения, но помежду им съществуват силни връзки. Именно тях проследихме и разказахме на страниците на февруарския брой на списание HELLO! България!

Кейт Мидълтън и принц Уилям ни показват колко силна е обичта в семейството им. Херцозите на Кеймбридж поставят короната на първо място и заедно с децата си – принц Джордж и принцеса Шарлот, ще заживеят в сърцето на Обединеното кралство. Сами ще се убедите колко силна е връзката им с Лондон и с Нейно Величество – кралица Елизабет II. Отделихме и специални страници за подаръците, които малките престолонаследници са получили от кралските обиколки на родителите си. Коя е новата кампания, за която принц Хари обединява сили с херцозите и още подробности около британското кралско семейство ще научите в брой 2 (154) на HELLO! България.

Изминаха 20 години от трагичния инцидент отнел живота на обичаната в цял свят принцеса Даяна. По този повод HELLO! разговаря с дизайнера Саид Сайръс и фотографа Кен Ленокс, които съживяват спомена за майката на принц Уилям и принц Хари.

Друга образ на любовта е безусловната подкрепа в кралското семейство на Швеция. Имахме удоволствието да влезем в двореца на крал Карл Густав и кралица Силвия в Стокхолм, където поговорихме за семейния им живот малко след 40-годишнината от сватбата им.

Ще ви срещнем още с:

Внучката на легендарния комедиен гений Чарли Чаплин – Лаура Чаплин;

Испанското холивудско откритие Мигел Анхел Силвестре;

„Личността на годината 2016“ Михаела Стойкова, която ни показа любов, променяща света;

Талантливия цигулар Ара Маликян;

Дизайнерката Антония Йорданова също ни показа една необикновена обич;

Телевизионния водещ Владимир Сиркаров и неговата годеница Йоанна Георгиева, които са заедно от вече 12 години;

Екранния партньор на Владимир – Кузман Илиев, който ни разкри защо е влюбен в живота.

Тези и още истории за обичта във всичките ѝ измерения ще откриете във втория месечен брой на списание HELLO! България, който излиза на 3 февруари!


Анкета