Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Соланж Ноулс разказва какво да имаш сестра като Бионсе

11.01.2017

Не е изненада, че Бионсе се справя отлично в ролята си на по-голяма сестра на Соланж Ноулс. По-малката сестра на изпълнителката на Lemonade разкри какво е чувството да израснеш с носител на „Грами“.

„Свърши отлична работа. Беше най-търпеливата, любяща и чудесна сестра“, споделя Соланж за Бионсе.

Майката на Блу Айви, която рядко дава интервюта, няма нищо против да бъде интервюирана от сестра си. Соланж заявява: „Супер съм щастлива, защото, очевидно аз съм най-големия ти фен и съм изключително горда с теб“.

Бионсе призна, че от ранна възраст е знаела, че сестра ѝ притежава талант. Тя си припомни: „Спомням си как си мислех „Малката ми сестра ще бъде супер специална“, защото винаги знае какво иска“.

Соланж обясни амбициите си: „Предполагам това, че бях бебето в семейството и бях непреклонна в къща на 5-членно семейство, е карало гласът ми да бъде чуван. От друга страна, си спомням, че бях наистина млада и чувах вътрешното си гласче, което ми казваше да се доверя на интуицията си. А тя беше истински силна в живота ми. Имаше гласност и ме водеше“.

Тя допълва: „Смятам, че всички членове на семейството ни – ти и мама – всички сме изключително интуитивни. До голяма степен това е от майка ни, тя винаги следва шестото си чувство и смятам, че това е оказало голямо влияние върху мен в ранна възраст и ме е насърчила да направя същото“.

Колкото до това откъде Соланж черпи вдъхновението си, 30-годишната дама, която е текстописец, призна пред Бионсе: „Да израсна в дом с магистър като теб, определено не ми навреди. И доколкото си споням, майка ни винаги ни е учила да контролираме гласа си и телата си и работата си и ни го е показвала чрез личния си пример“.

Певицата също така благодари на по-големите си сестри и брат за това, че са ѝ помогнали да се превърне в силна жена. Соланж сподели: „Нещо, което научих от теб е да поема контрола на собствения си разказ. И към този момент, би трябвало да бъде очакване, а не нещо, за което да искаш позволение. Мисля, че се приближавам до това, да не нося целия товар, когато просто трябва да се изправя и да кажа: „Не, не се чувствам добре с това“. И наистина оценявам теб и мама, че сте примери, че имате възможността да давате гласност на нашите постижения – тези неща, които заслужават да бъдат отпразнувани, без да се срамуваме“.

Фото: GTRES


Анкета