Остани свързан

Абониране

Абонирайте се и получавайте Hello!Bg

абонирай се

Принц Уилям върви по стъпките на принцеса Даяна

11.01.2017

Кралските задължения за принц Уилям вече започнаха и по всичко си личи, че той стриктно следва стъпките на покойната си майка – принцеса Даяна. Херцогът на Кеймбридж посети хостел в Норхолт, който е управляван от бившата благотворителна организация на принцесата на Уелс Centrepoint.

Въпреки че тази визита беше отразена в медиите, бащата на принц Джордж и принцеса Шарлот подкрепя организации и когато няма камери. Той посещава лично млади бездомни хора, на които благотворителната организация опитва да помогне.

34-годишният принц се срещна с ментори, служителите и младите хора между 16 и 25 години. Той участва и в познавателната игра Post-It Note. “Известен ли съм?”, попита принц Уилям, докато събираше следи заимето, изписано на синя Post-It (бележка) на челото му. “Футболист?”.

На бележката беше написано „Дейвид Бекъм“, за което принц Уилям се досети бързо, само след задаването на няколко въпроса. 22-годишният студент Шерихан Шариф участва в играта с кралската особа. „Той беше доста забавен“.

Принц Уилям стана патрон на Centrepoint през 2005, а през 2009 дори спа по лондонските улици през зимата, за да привлече внимание към бездомните.

Фото: GTRES


Анкета